Quick Search
Bine ati venit pe forumul ONO41.ro!

Ono41 Forum > Ono41 Forum > CRR

CRR Campionatul de Raliuri al Romaniei

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-10, 08:51
cristi2307 cristi2307 is offline
Senior Member

Regulamentul Campionatului Naţional de Raliuri 2010
....
4.1.6 Automobile de Grupa K - automobile care au omologare dar nu întrunesc condiţiile impuse grupelor N/A şi automobilele omologate de grupa A8 şi/sau asimilate acesteia (WRC) cu patru roţi motrice echipate cu motoare supraalimentate a căror cilindree echivalentă depăşeşte 2000 cmc. Aceste automobile vor fi echipate cu restrictor de 34 mm. In cadrul acestei grupe nu vor fi constituite clase de cilindree.
Reply With Quote
Old 18-04-10, 12:12
alymyr's Avatar
alymyr alymyr is offline
Administrator

Send a message via Yahoo to alymyr
Default Tess Rally 2010 - PS7

PS7, Babarunca, 28.10 km, record: 14:34.4 - Girtofan (2007), ora de start: 9:54

Marisca 13:58.8; Porcisteanu 14:03.5; Szabo 14:03.8; Tempesta 14:09.8; Mihalache 14:12.9; Girtofan 14:27.3; Savu 14:38.2; Keleti 15:01.4

Marisca: Proba grea, trebuie sa astept timpii celorlalti Tough stage, I have to wait for the others
Porcisteanu: Gumele s-au incins prea tare dupa jumatatea probei Tires were too hot in the second part of the stage
Tempesta: Nu prea bine Not very well
Mihalache: Foarte alunecos, am ales gume prea moi Very slippery, the tires were too soft
Szabo: Am incercat sa merg tare, dar am facut multe greseli I tried to go flat out, but I made too many mistakes
Girtofan: Am lovit un caine si ne-am rasucit We hit a dog and spun
Keleti: Nu am riscat nimic We didn't take any risk

Romulus Preda, Alina Bunica si Bogdan Usurelu au abandonat in urma unor iesiri in decor. Echipajele sunt nevatamate. De asemnea, a abandonat, din motive tehnice, si Bogsan Nastase.

Dupa PS7: Marisca 36:45.5; Porcisteanu +5.0; Tempesta +21.7; Mihalache +31.4; Szabo +31.9; Girtofan +55.6; Aur +1:31.0; Savu +1:42.5; Keleti +2:10.1
Reply With Quote
Old 18-04-10, 13:12
alymyr's Avatar
alymyr alymyr is offline
Administrator

Default Tess Rally 2010 - PS8 (ultima)

Ultima proba a cursei, Cheia, in lungime de 27.8 km, start 12:45, record: 14:27.0 (Dan Girtofan - 2007)

Marisca 14:09.6; Szabo 14:12.9; Mihalache 14:18.2; Tempesta 14:18.9; Porcisteanu 14:24.7;

Marisca: Am mers precaut, proba e alunecoasa I was careful, the stage is slippery
Tempesta: Doar Szabo ma ingrijoreaza Only Szabo worries me
Szabo: Proba dificila, n-am invatat-o destul de bine Difficult stage, I didn't learn it well enough

Dupa ce au trecut Porcisteanu si Tempesta, Bogdan Marisca si Sebi Itu au inceput sa planga de bucurie

Dupa PS8: Marisca 50:55.1; Porcisteanu +20.1; Tempesta +31.0; Szabo +35.2 Mihalache +40.0;
Reply With Quote
Old 18-04-10, 18:34
cristi2307 cristi2307 is offline
Senior Member

Cateva fotografii de la SS, PS6 si PS8 gasiti AICI
Reply With Quote
Old 21-04-10, 22:16
westcoast's Avatar
westcoast westcoast is offline
Senior Member

Send a message via Yahoo to westcoast

• Echipajul Jean Tatu – Cristi Florea a cucerit primul punct din CNR 2010
• Sibienii isi doresc rezultate cat mai bune etapele viitoare
Jean Tatu / Cristi Florea - Un debut bun

Raliul Brasovului, prima etapa a Campionatului National de Raliuri 2010 a fost si startul in actuala formula pentru Jean Tatu si Cristi Florea. Dupa o cursa interesanta, cei doi au reusit sa obtina un punct in clasamentul general si doua puncte la grupa N, un rezultat foarte bun in actuala conjunctura.

Pe un Subaru Impreza WRX STI N11, echipajul sibian Jean Tatu – Cristi Florea a testat noua formula la cursa de la Brasov. „Am decis sa mergem in aceasta formula, dar nu ne puteam astepta la un rezultat senzational in conditiile in care noi nu am facut nici un kilometru impreuna cu masina de cursa pana la shakedown. Am considerat aceasta etapa ca si o cursa de acomodare, de test”, spune Jean Tatu.

Debut greoi

Startul pe primele speciale nu a fost foarte grozav. Odata cu trecerea pe proba speciala Rasnov Poiana, lucrurile s-au schimbat si ritmul a inceput sa fie mai alert. Ca urmare si clasarea celor doi a inceput sa fie mai buna. „Am inceput mai greu, dar odata cu avansarea in cursa am inceput sa ne acomodam cat mai bine si am ridicat ritmul”, spune Jean Tatu.

O zi multumitoare

Duminica, cu doua speciale extrem de dificile, Babarunca si Cheia, cei doi si-au impus sa mareasca ritmul si sa avanseze cat mai mult in clasament. Tactica a reusit, iar timpii obtinuti i-au facut pe sibieni ca dupa prima trecere a zilei de duminica sa avanseze pe locul 10 in clasamentul general. Pentru ca diferenta fata de cei din fata era practic imposibil de recuperat, cei doi au preferat sa ruleze intr-un ritm cat mai sustinut, dar, in acelasi timp fara a risca. „Am preferat sa mergem curat si sa ne acomodam cat mai bine unul cu celalalt. In acelasi timp, ne-am propus sa ne mentinem ritmul si pozitia in clasament. Desi am rulat mai prudent am izbutit sa ne mentinem pe locul zece, unul bun in actualele conditii”, explica pilotul sibian.

Inceput promitator

Pentru Cristi Florea etapa de la Brasov a fost un inceput bun. Dupa ani in care a jucat rolul de PR al echipei, a decis sa treaca pe scaunul din dreapta. „Nu a fost deloc usor. A fost prima cursa din viata in calitate de navigator, iar marea dorinta a fost sa nu dezamagesc. Pana la urma, cred ca a iesit bine. Au fost si sincope, dar cu ajutorul lui Jean am izbutit sa trecem peste ele. Pentru prima cursa in aceasta conjunctura cred ca este un rezultat onorabil. Trebuie sa muncim mult, trebuie sa ne mobilizam, dar cu rabdare, cred ca putem sa facem lucruri frumoase. Multumim echipei Dan Girtofan-Mita Lazarescu pentru sprijinul acordat, dar si mecanicilor”, spune Cristi Florea.

Participarea la aceasta etapa a echipajul sibian a fost sprijinita de partenerii: Transgaz, Boccardo.

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/motorsport-7/c...-bun-5837.html
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Jean-Tatu-Cristi-Florea-Un-debut-bun.jpg
Views:	10
Size:	27.9 KB
ID:	7531  
Reply With Quote
Old 04-05-10, 19:32
alymyr's Avatar
alymyr alymyr is offline
Administrator

Default Pilotul SZABO GERGO exlus de la TESS RALLY

In data de 03 mai 2010 avut loc sedinta Comisiei de Competitii a FRAS pentru validarea rezultatelor etapei I -a CNR Dunlop 2010 – TESS RALLY. In urma documentelor prezentate de comisia tehnica, Comisia de Competitii a luat uramtoarele hotariri: .

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE AUTOMOBILISM SPORTIV
HOTĂRÂREA NR. 1/2010 A COMISIEI DE COMPETIŢII
alcătuită din
Silviu MORARU – preşedinte
Ştefan VASILE – membru
Florin CALANGEA – membru

Pe ordinea de zi a sedintei a fost analiza rezultatelor probelor de benzina prelevate in cadrul verificarilor tehnice finale ale Tess Rally din data de 18 aprilie 2010 si omologarea rezultatelor acestei etape.
Probele au fost prelevate si verificate de catre reprezentanti ai ROMCONTROL S.A.
În urma analizarii Procesului verbal al sedintei Comisiei Tehnice din data de 03 mai 2010, a Raportului Romcontrol S.A., a Certificatelor numarul CI07-99-165426-10.04.28, CI07-99-165427-10.04.28, CI07-99-165428-10.04.28, CI07-99-165533-10.04.28 din 27 aprilie 2010 si CI07-99-165534-10.04.30, CI07-99-165535-10.04.30 din 30 aprilie 2010, eliberate de catre ROMCONTROL S.A, a specificatiilor Anexei J art 252 pct 9.1 si tinand cont de aplicarea standardul ASTM 3244 specificat de FIA, Comisia de Competitii a hotarat:

1. Excluderea echipajului cu numarul de concurs 1 (Gergo Szabo / Csegzy Levente) din clasamentele etapei I a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010 – Tess Rally pentru neconformitatea combustibilului utilizat in cadrul acestei etape, conform art 45.2.8 din Regulamentul CNR
2. Probele concurentilor cu numerele de concurs 5 si 25 sunt in limitele prevazute de FIA in Anexa J
3. Refacerea clasamentelor General FIA, Grupa N si N4 a etapei I a CNR Dunlop 2010 –TESS RALLY
4. Validarea rezultatelor in urma refacerii clasamentelor mai sus mentionate

Pronunţată azi 03 mai 2010 la Bucureşti
Cu drept de apel în termen de 48 ore de la publicare.

Pentru conformitate
Silviu MORARU
Ştefan VASILE
Florin CALANGEA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules